Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Ne place tare mult de asta data am suplimentat hreanul, fiindca slava Domnului este din belsug.
Sfecla se spala bine apoi se pune intr-o oala suficient de mare, se acopera cu apa si se lasa la fiert la foc mic cca. 3 ore.
Intre timp cit sfecla fierbe pregatim borcanele le spalam si le uscam in cuptor 10 min.
Apoi spalam radacinile de hrean , le curatam si le dam prin razatoatea mica.Otetul il amestecam cu zaharul si sarea pina se topeste.
Cind sfecla este bine fiarta o strecuram de apa o lasam putin sa se raceasca, o curatam si o dam prin razatoarea mare , apoi punem hreanul si otetul cu zaharul si sarea si amestecam bine , lasam 2 ore sa stea asa amestecind din cind in cind , apoi punem in borcane si sigilam ,dupa care isi urmeaza cursul firesc camara
Sa va fie de folos.!
1
Nu am folosit nici un fel de conservant fiindca am folosit din abundenta natural de la Mama Natura
2
Apa nu se adauga findca este suficient otetul si mai lasa si sfecla lichid.
3
Am obtinut 12 borcane de 850 ml. 6 de 450 ml.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult